Software ontwikkeling
jarenlange ervaring

Een belangrijk onderdeel in het totaalpakket aan diensten dat AAA Base IT u biedt is software ontwikkeling. Op dit gebied kunnen we u op veel terreinen van dienst zijn en ook hier onderscheiden we ons door onze veelzijdigheid, service en kwaliteit van geleverde diensten. AAA Base IT ontwikkelt oplossingen op basis van uw wensen en inzichten. Dit kan maatwerk zijn maar tevens ook aanpassingen aan, of uitbreidingen van, bestaande pakketten.

Onze specialisten brengen samen met u in kaart welke mogelijkheden er zijn en wat de beste optie is. Dankzij hun vele jaren ervaring kunnen ze u optimaal adviseren. In het geval van maatwerk ontwerpt en bouwt AAA Base IT een geheel nieuwe applicatie op basis van de door uw gewenste functionaliteit. Natuurlijk kan het ook mogelijk zijn om reeds bij u in gebruik zijnde software aan te passen, danwel in functionaliteit uit te breiden.

Hiernaast realiseren we koppelingen tussen verschillende bedrijfsinformatiesystemen. Bij het ontwikkelen van de koppeling wordt veel aandacht besteed aan stabiliteit en robuustheid, het tijdig beschikking hebben van informatie, gebruikersgemak en beveiliging. We dragen zorg voor een optimale afstemming van de software aan uw organisatie. Ook voor onderhoud van uw software, databases en de connectie daartussen kunt u bij ons terecht.

Totaalprojecten, deeltrajecten of project begeleiding, AAA Base IT is hét adres voor al uw software ontwikkelingstaken.

Ontwikkeling
Ontwikkeling vindt plaats op Unix (True 64, SCO, Unixware en AT&T Unix) en Linux (Red Hat en Suse) systemen.

We zijn gespecialiseerd in:
COBOL
C
PHP

Op het gebied van databases heeft AAA Base IT veel kennis in huis. Met het maken van diverse verbindingen tussen programmatuur en database, het adviseren, installeren en in gebruik nemen van querytools (waarmee u informatie uit uw database kunt opvragen) hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Ook voor het ontwikkelen van complexe query's of datawarehousing bent u bij AAA Base IT aan het juiste adres.

Locatie
Werkzaamheden vinden plaats op een locatie waarvoor u de voorkeur heeft. Dit kan bij u op kantoor zijn (voor een optimale communicatie met de betrokken partijen), ten kantore van AAA Base IT, alwaar zich ook alle genoemde ontwikkelsoftware en systemen bevinden om de software te schrijven en onderhouden (bijvoorbeeld remote ingelogd op uw systeem) of elders. AAA Base IT stelt zich in deze flexibel op, op maat gesneden software ontwikkeling is een proces dat ingrijpt op uw organisatie en zodoende geven we u de ruimte om te bepalen op welke wijze u dit het prettigst vindt.

Wilt u meer weten over wat we op dit gebied voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. AAA Base IT is specialist in úw automatisering.