MIXX

AAA Base IT is distributeur voor de Benelux van MAX+, in Nederland geleverd onder de naam MIXX. MIXX is een ERP applicatie welke wereldwijd gebruikt wordt. MIXX is een geïntegreerde bedrijfsoplossing die uitgebreide faciliteiten biedt ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en besluitvorming binnen alle afdelingen van moderne groothandels, productie en distributie bedrijven.

MIXX is een schaalbaar systeem en daardoor geschikt voor zowel kleine (vanaf 8 gebruikers) als grote organisaties. Wereldwijd is de applicatie al in zo'n 400 bedrijven in gebruik in een groot aantal branches. Veel van de huidige gebruikers hebben complexe ERP processen verdeeld over meerdere vestigingen, meerdere landen en verschillende ondernemingen. MIXX kan zo geconfigureerd worden dat de gebruikers zelf kunnen beslissen welke modules geïntegreerd moeten worden.

Het flexibele MIXX is gericht op de bedrijfsvoering en verschaft het management die informatie die men nodig heeft. Dit ziet men o.a. terug in het feit dat de applicatie meerdere valuta, talen, fabrieken, magazijnen, bedrijven en/of divisies ondersteunt. Vanwege het feit dat de leverancier van MIXX het systeem niet meer actief onderhoud worden helaas geen nieuwe implementaties meer uitgevoerd. Bent u op zoek naar een ERP-systeem met een vergelijkbare archtectuur en functionaliteit, dan verwijzen wij u graag naar de abas ERP oplossing die wij ook aan kunnen bieden.