Consultancy
advies op automatiseringsgebied

Binnen de meeste organisaties bestaat er regelmatig behoefte aan advies op automatiseringsgebied. Deze behoefte kan variëren van de vraag of de huidige programmatuur nog voldoet tot gewenste ondersteuning bij het formuleren van het IT-beleid van de onderneming. AAA Base IT staat u met raad en daad terzijde bij deze vraagstukken. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle automatiserings-gerelateerde consultancy.

Business Consultancy
Op het gebied van Business Consultancy voorzien we u van advies met betrekking tot de processen binnen uw onderneming. We brengen uw interne bedrijfsprocessen in kaart: Inkoop, verkoop, voorraadbeheer, productie, administratie, etc. Kortom, we betrekken alle facetten van uw onderneming in ons onderzoek. Doel van dit onderzoek is te komen tot een gedegen en op maat gesneden advies: Waar is verbetering mogelijk, welke processen moeten wel geautomatiseerd worden maar ook welke niet, aanpak, etc. AAA Base IT adviseert u ten opzichte van het complete traject, niet alleen uw automatisering. Want uw organisatie bestaat uit meer.

Producten
We leveren ook consultancy op het gebied van onze producten, Abas ERP, Mixx en SW2000, allen ERP applicaties die hun waarde voor organisatie hebben bewezen. Shoplogix biedt daarbij gereedschap om uw machinepark nog efficiënter te laten opereren. Ook op dit gebied bieden wij consultancy op maat. Deze systemen hebben invloed op nagenoeg alle bedrijfsprocessen. Wij kunnen u adviseren om tot een optimale inzet van deze informatiesystemen binnen uw organisatie te komen.

Full-service
AAA Base IT levert full-service consultancy diensten. We dragen niet alleen zorg voor een gedegen advies. We zijn ook toegerust om deze adviezen concreet in te vullen en uw automatisering dus op het gewenste gebied door te ontwikkelen, verder uit te breiden of te verbeteren. We zijn uw adres voor hard- en software vraagstukken, advies en begeleiding met betrekking tot automatiseringstrajecten maar ook voor wat betreft de mogelijkheden die er voor uw bedrijf zijn op internet. Dankzij onze veelzijdigheid kunnen we u van dienst zijn op een zeer divers aantal terreinen. Vanuit een bedrijfsbrede aanpak maar ook vanuit specifieke deelproblemen. AAA Base IT onderscheidt zich door haar deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit.

Partners
Op een aantal gebieden werkt AAA Base IT samen met partners om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De partners brengen specifieke kennis en/of ervaring mee waarvan u optimaal kan profiteren. De partners werken immer in dienst van u, maar onder auspiciën van ons. U heeft dus één aanspreekpunt voor alle diensten.