Abas ERP

Een geïntegreerde oplossing voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

abas nederland

Onder de naam Abas Business Software biedt AAA Base IT de volgende producten: abas ERP, abas Handel, abas eBusiness.

Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor het MKB en middelgrote bedrijven met een breed spectrum aan functionaliteiten: van in- en verkoop, voorraadbeheer incl. MRP, productieplanning en werkvloerbeheer naar financiële administratie, webportal en eBusiness. AAA Base IT koppelt deze flexibele bedrijfssoftweare aan een snel implementatieproject waarbij het zo snel mogelijk in gebruik nemen van de basissoftware centraal staat.

Deze aanpak heeft zich in de praktijk bewezen en biedt door het intuïtieve gebruiksgemak van de abas ERP software zeer goede resultaten.

AAA Base IT beschikt over ruime ervaring op ERP gebied. We voeren al jarenlang het onderhoud en beheer uit betreffende de branche-specifieke ERP applicatie 'SW2000', een oplossing voor de Sociale Werkvoorziening. Daarnaast verzorgen wij het beheer van de ERP-applicatie Mixx in de Benelux, een geavanceerd ERP-systeem met roots in de automobielindustrie in Engeland.

Sinds 2007 leveren wij in de Benelux tevens abas ERP. Voor alle door ons geleverde systemen is een helpdesk ingericht met moderne faciliteiten voor het indienen en afhandelen van meldingen. Tevens beschikt de helpdesk over remote-support faciliteiten waarmee we in staat zijn op een veilige en betrouwbare wijze in te bellen op systemen van klanten om deze optimaal te kunnen ondersteunen. Dankzij de hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring van onze ERP-professionals zijn we perfect in staat abas ERP te implementeren en te ondersteunen.

Naast het distributeurschap van abas ERP verzorgt AAA Base IT het complete traject met betrekking tot deze applicatie. Van implementatie tot consultancy. Alle diensten die u mag verwachten... en méér. Met MIXX abas ERP kiest u voor een lange termijn oplossing voor uw organisatie, tegen lage beheerkosten maar zonder concessies te doen op het gebied van functionaliteit en flexibiliteit. Met AAA Base IT beschikt u over een betrouwbare en veelzijdige partner en een specialist in úw bedrijfsautomatisering. De combinatie abas ERP en AAA Base IT staat garant voor kwaliteit, service en deskundigheid. abas ERP brengt u: een brede inzetbaarheid in diverse sectoren een modulaire maar geïntegreerde opzet een goede prijs/prestatie verhouding veel functionaliteit en een grote mate van flexibiliteit

Voor gedetailleerde informatie kijkt op: www.abasnederland.nl